PODCAST DAG

Mål, drömmar och motivation.

I dag sitter vi på Valet i Eskilstuna och spelar in 5 nya avsnitt till vår Podcast Poddjuntan snackar livsstil. Idag kan du lyssna till veckans avsnitt som handlar om Mål, drömmar och motivation!

Du kan höra i avsnittet i vår podcast att jag är väldigt bestämd när jag pratar kring motivation. Jag säger alltid att ”MOTIVATION ÄR INGET DU FÅR, DET ÄR NÅTOT DU SKAPAR”. DU kan inte sitta och vänta på att få motivation, eller att du väntar på rätt tillfälle. Det där ingen annan än DU som skapar din motivation, och det gör du bäst genom att bara börja!

Michaela berättar i vår podcast att hon använder sig av metoden S.M.A.R.T när hon sätter upp mål och hur hennes metod fungerar i hela hennes vardag. Vi pratar väldigt öppet och ärligt i podden om våra mål och drömmar, så jag rekommenderar verkligen att du lyssnar till vår podcast och på detta avsnitt för att få en liten knuff i dina egna tankar.

Vi är 4 personer i vår podcast som har väldigt olika mål och drömmar det vi alla kommer fram till är att det är otroligt viktigt att göra medvetna val och att komma ihåg att DU även dina egna val! Vågar du dela med dig av dian drömmar och mål till mig? skriv gärna en kommentar eller skriv ett dm på Instagram.

 

Idag spelade vi in hela 5 inspirerande poddavsnitt!

Vi hade 2 st gäster som kommer vara med i två separata avsnitt. En gäst var Anno Eriksson från online-träningsföretaget Shape U Up! (länk) En otroligt klok och inspirerande kvinna med många sunda saker kring kost och hälsa. Det vill du inte missa kan jag lova, kommer ut i mars!

Vi träffade även Nadia Söderlund, 26 år och väskdesigner! Hennes märke heter Salcan. (länk). Spännande att lyssna även till detta avsnitt där du får höra på en kvinna med DRIV!

Lyssna gärna på vår podd, det hade varit så kul om du gillar det vi roddar om och även ger lite feedback på innehållet och vi tar gärna emot önskemål om vad du vill att vi ska ta upp i podden! Skriv en kommentar eller ett meddelande på Instagram 🙂

Podden hittar du HÄR 

Kram G ♥

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras