Halvvägs in i graviditeten!

Världens roligaste nyhet!! Här kommer en första uppdatering kring vår graviditet och hur de första månaderna har varit.

Den första bilden på kulan i vecka 22. Det var nästan så att kulan bara kom fram vid vecka 20 typ, från att ha varit en liten fluffig mage till en riktig kula.

Den första tiden, ca 14 veckor mådde jag illa nästan hela tiden. Men jag har faktiskt inte fått kräkas en ända gång och det är jag så glad över. Ogillar veklingen att kräkas. Jag vaknade upp två eller tre gånger varje natt på grund av halsbränna. Och den här tröttheten folk pratar om… Jag har alltid tänkt lite ”med hur trött kan man vara lixom”… men hallå! Jag äter upp mina ord nu kan jag lova. Fy vad trött jag har varit. Jag har aldrig tidigare sovit så mycket. Men jag tycker ändå det har gått riktigt bra! Nu mår jag mycket bättre, Illamåendet är helt borta och jag är inte alls lika trött längre. Halsbrännan gör sig påmind ibland men är inte alls lika illa som innan. Så glad över att det blev bättre!

Träningen har varit väldigt intressant. Jag är ju så otroligt van att träna med min egen kropp och jag vill ändå väga påstå att jag har en bra kroppskontroll och kroppskännedom. Jag kände direkt att det är något väldigt annorlunda på gång och det var en spännande känsla. Framförallt i Pilates träningen där min mittpunkt, center i kroppen, nu har förflyttats. Det märks extra tydligt när jag jobbar med stora Pilates bollar.

 

Jag har ju ändå turen att vara utbildad tränare för gravida och eftergraviditetstränare så jag tänker att jag nu äntligen för uppleva detta själv. Så spännande tycker jag ! Träning är ju inget farligt så länge det känns bra 🙂

Jag kommer försöka fortsätta hålla igång med kroppen så länge det känns okej för mig. Det är ju viktigt att man lyssnar på kroppen hela tiden. Jag kör inte alls lika intensivt för jag känner att jag inte orkar det just nu, och det är helt okej.

Det kommer blir lite fler uppdateringar här på bloggen och jag hoppas energin är lite mer uppe nu så jag faktiskt inte somnar varje gång jag sätter mig vid datorn efter jobbet 🙂

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.