Poddinspelning

Poddinspelning pågår

Livsstil och skönhetspodden av Tuna influencers är vår podd tillsammans med bloggnätverket Tunainfluencers. Vi spelar in 5 nya poddavsnitt så du kan lyssna till oss och få massa bra tips och mycket skratt.

 

Det är så kul att spela in podden, och vi har ca 500 lyssnare varje dag!! Hur sjukt är inte det, vi har ju bara släppt 8 avsnitt.

Vi pratar om allt med livsstil och skönhet och vi som är med i podden bloggar inom träning, hälsa, mode, inredning, skönhet och makeup. Så podden har en bra blandning för dig som gillar allt eller något inom områdena.

Eleonor har bloggen hemmahoseleonor

Anna med bloggen fashionforfiftyish

Michaela med bloggen makeupbymichan

 

Vi skulle bli jätteglada om du vill skicka in en fråga till oss som vi kan ta upp i podden. Vilken fråga som helst faktiskt. Du kan skriva en kommentar här på bloggen eller maila oss på [email protected]

 

Lyssna på oss på podden med och du hittar den där poddar finns eller på www.tunainfluencers.se

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras