Nytt jobb och nya utmaningar

Nya utmaningar är något som triggar mig  och som får mig att verkligen gå igång! Det är så kul tycker jag och just nu har jag precis jobbar min första vecka på mitt nya jobb.

Första dagen på Universitetsmedia Gruppen AB blev jag välkomnad med en fin blombukett på mitt skrivbord. Så fin gest tycker jag. Mitt uppdrag är HR- och rekryteringschef. Efter att arbetat som Arbetsspecialist och vägledare på Jobbcentrum i ett projekt som Europeiska Socialfonden finansierat kändes det helt rätt att anta en ny utmaning nu när projektet är klart efter 2,5 år.

Första veckan var jag även två dagar i Norrköping då vi även har ett kontor där. Under kvällen låg jag i sängen och bloggade och kollade på en serie, The Vikings! Det kommer bli kul att även få åka till Norrköping regelbundet. Tips på ett bra träningsställe mottages gärna!

Vi gick till ett fantastiskt ställe och åt lunch, jag minns tyvärr inte vad det heter. Jag får gå tillbaka någon dag! Men de hade en pool mitt i salen, dock fick ingen bada i den. Det var så fint ställe med glastak och fantastisk mat.

Måste även visa dig den här roliga vitsen som jag såg på restaurangen. ”Sweet dreams are made of cheese. Who am I do dis a brie” …. ost drömmen för dig som gillar ost!

Ha en fantastiskt söndag idag. Vi sitter i poddstudion hela dagen.

Kramar / G

1 kommentar

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras