2022 års reflektioner

Snart är vi inne på sista dagen på året. Med bara några få timmar kvar reflekterar jag över året som gått och på de utmaningar som väntar. Jag tänker på de månaderna sedan augusti när jag började arbeta i Flens Kommun som HR-specialist. Vi har verkligen ett bra team och är väldigt starka tillsammans. Genom att identifiera våra styrkor och hjälpas åt kring våra svagheter kan vi komplettera varandra så vi blir starka som en helhet. En kraft att räkna med under 2023.

Under det kommande året har jag många spännande processer igång i mitt HR uppdrag och jag ser fram emot att fortsätta arbeta med dem. Några av dem är att jobba vidare med FriskaFlen och de beteendeförändringar vi vill se i kommunen. Det är ett arbete vi haft tillsammans med Sunt arbetsliv som vi nu styr vidare själva. Ett annat är ett LMS med introduktionspaket för nyanställda som ska utformas och implementeras. Vi har tillsammans även många HR system och olika arbetsmiljöarbeten som rullas ut i verksamheterna och ett fortsatt arbete med att vara en attraktiv arbetsgivare.

På hemmaplan har jag planer för min @corestyrka Pilates studio och kommer att satsa på fler digitala kurser i Pilates, Kettlebell och Medicinsk Yoga för att tiden inte räcker till för att hålla alla kurser i studion. Det är så otroligt roligt att se att studion blomstrar och jag är så tacksam att få hålla på med det jag älskar på alla plan! Det ska även bli extra roligt att göra det med min man då han gått en massa utbildningar till PT och Core tränare!

Vår @tstaekwondo Klubb för barn och vuxna fortsätter att växa och vi utökar ni mer fler träningspass i veckan under 2023 för våra färgbälten. Så roligt att även här få vara delaktig i att påverka barn och vuxna till att hitta rörelseglädjen tillsammans!

För att starta 2023 riktigt bra har jag några framgångsfaktorer jag fokuserar på lite extra:

⭐️ Inte göra mer utan göra annorlunda!
⭐️ Arbeta effektfullt.
⭐️ Förankra ditt nuläge, hitta rotorsakerna och välj väg framåt.
⭐️ Tydliggör beteenden för att sedan kunna förändra dem.
⭐️ Hitta vinsterna i det du gör.
⭐️ Fira när du når dina mål!

Andas, lev livet och ha roligt på vägen!
🥳

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.