Tips: The Plant

Har du svängen förbi Stockholm och letar efter ett bra matställe så vill jag tipsa dig om The Plant .

Det är en restaurang som ligger i gallerian Ringen på söder. De har suveränt goda hamburgare och de serverar  god och nyttig snabbmat som är lagad från grunden på de bästa naturliga råvarorna. Allt är 100% ekologiskt och veganskt för att de bryr sig om
vår planet, vår hälsa och djuren. De är väldigt tydliga med sin nisch och det gillar jag. Det gick även bra att få allt glutenfritt!

Det här är inget sammarbete utan bara ett het tips från mig så jag verkligen vill dela med mig om att deras burgare var så goda! Idag har jag inte ens lunch med mig  till jobbet. Jag är i Norrköping idag så det får bli utemat till lunch. Får se vad jag hittar.

Ha en bra dag!

Kram /G

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras