Utseendefixerad?

Är du utseendefixerad?

Jag tycker inte att jag själv är utseendefixerad. Men jag kan säga att jag är mån om att se fräsch ut. Är det något fel med att att vilja se fräsch ut? Finns det någon magisk gräns man inte ska gå över? När blir man besatt? När passerar man gränsen från att vara mån om sitt utseende till att vara utseendefixerad?

Om jag ska vara helt ärlig så går det lite i perioder för mig. Ibland bryr jag mer och ibland inte alls. I vår podd har vi precis släppt ett nytt avsnitt där vi pratar om utseendefixering och hur viktigt det är att välja sina ord när man pratar med andra.

Vi pratar om tips för gäddhänget och våra egna fåfängor öppet och ärligt. Anna säger att hon helt klart är utseendefixerad och värre blir det!  In och lyssna nu! Vår podd Livsstil och skönhetspodden av tunainfluencers hittar du där poddar finns (på iTunes, Acast osv) och på www.tunainfluencers.se  (direkt länk till podden) 🌸

Du får mer än gärna  lämna en kommentar eller om du har en fråga eller ett ämne du vill att vi ska prata om i podden!

Hoppas du lyssnar 🙂

Kram / G

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras