Tips för julmatslagning!

Nu är det inte många dagar kvar till julmatlagningen!

Hur känns det för dig? Stressad, slut på idéer, motvillig till att prova något nytt? Ja det kan snurra många tankar kring just julmaten. Jag och poddgänget fick möjligheten att prata med Emil Bruhn som är chefskock på Sundbyholms Slott i Eskilstuna här om veckan och då passade vi på att snacka om julmat.

Lyssna på podden här (KLICK)

I det här avsnittet får du en massa bra tips kring julmaten. Vi pratar blad annat om varför det är smartare att smaksätta din mat än att krydda din mat och hur du kan få till julskinkan på bästa sätt. Vi får även lära oss en del om hur man som gäst på en restaurang kan tänka om maten inte smakar bra och hur det är som kock att själv gå ut och äta! Ett intressant avsnitt om du gillar mat 🙂

Du kan följa Emil genom att kika på hans Instagram och den hittar du här: Chefsbrunh (klickbar länk)

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras