Äggröra med keso och banan – Recept

Söndagsfrukosten är räddad med denna äggröra med keso och banan.

Jag har blivit helt fast vid att äta detta till frukost, skulle helst äta det varje dag.

Söndagsmornarna är så sköna när man kan sova ut ordentlig och sen gå upp och laga en härlig frukost. Så varför inte hitta på något riktigt gott till frukosten, eller hur. Om du har keso hemma kan du göra båda röran och brödet du ser i bilderna.

 

Det här behöver du:

  • 1 banan
  • 4 msk keso
  • 4 ägg
  • cocos flingor om du vill

Så här gör du äggröra med keso och banan:

Mixa en banan tillsammans med 4 matskedar keso och 4 ägg. Det kommer bli en slät smet av det. Häll det sedan i en varm stekpanna som du har lite cocosolja i. Rör om hela tiden i stekpappan och stek röran tills den får sin önskade konstens. Du kan även blanda i lite cocsflingor om du vill.

Jag och Milomir åt det tillsammans med lite skivade jordgubbar och banan! Och en kaffe såklart 🙂

Här hittar du receptet på kesobrödet, även det superenkelt att göra. Klicka HÄR för att komma till inlägget: Kesoscones

Hoppas du gillar det lika mycket som jag gör. Har du något annat tips så lämna gärna en kommentar. PS följ gärna mig på Instagram, du hittar mig på: giannastevanovic (länk)

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras