Jul i Sälen

Hej och god fortsättning!

Jag och Milomir har spenderat 5 härliga dagar i Sälen under julen. Vi passade på att åka bort bara vi två och njuta av skidåkning istället för att julhetsa hemma. Ett helt rätt beslut om du frågar oss 🙂 Vädret var bra, inte får kallt, vi hade omkring -2 grader. Men det känns alltid som -15 tycker jag när vi åker skidor. Dock så saknade vi sol. Hade vi det med så hade verkligen allt varit perfekt.

Vi hyrde en stuga här. Så mysigt att hända i slutan efter att ha varit ute en hel dag i skidbacken. Vi var ute och åt middag med, ett inlägg om en middag på Lammet och Grisen kommer snart! Det var sååå gott! 

Att få en vit snö var perfekt, eftersom det regnade hemma i Eskilstuna hela julen. Vad tycker du om att åka bort under jul? Jag vet att många inte alls tycker det är okej att åka bort utan mycket heller är hemma. För oss passade det perfekt så vi körde på 🙂

Måste även vida dig denna bild jag tog och la ut på Instagram. Jag tyckte den blev så cool med att jag även fick med Milomir i mina glasögon 🙂 Gillar du att åka skidor så ta dig till Sälen. Det är ju fasiken fantastiskt där!

Kram / G

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras