En vecka i Sälen

Nu är vi en vecka i Sälen!

Det är så fint med mycket snö och vi stormtrivs här i Sälen. Men det är ju bara för att vi älskar att åka skidor.

Jag ser ut som en rånare på bilden när jag är fullt mudderad.

Jag och Milomir köpte nya bandana, en sån man har över näsa och mun för att skydda ansiktet mot kyla. Så skönt att ha men man ser ju läskig ut! För ett par år sedan blev jag frysskadad (eller frostskadad kanske man säger) på ena kinden så jag fick värsta såret. Varje år när jag blir kall i ansiktet får jag en vit fläck där nu. Så det vill jag undvika så det inte händer igen.

Jag fotar Milomir i smyg när han packar ut ur bilen.

Det är mycket mindre snö här i år om vi jämför med hur det var förra året. Det roliga är även att vi bor i stugan bredvid där vi bodde förra året. Så skämt när man hittar vart man ska åka och var vart mataffärer och allt annat finns. Jag måste ju även slå ett slag för vår takbox, bästa köpet vi gjort när det kommer till att åka iväg med skidor!

 

Har du smakat den här kalla Caffé Latte från Starbucks?

Säkert onyttig och massa tillsatser men den är ju så god. Jag har inte ens vågat tittat på innehållsförteckningen.  Jag kommer förmodligen sluta dricka den då så jag tänker att jag ger den en liten stund till.

 

Idag har vi lagat Tackopaj till middag.

Jag delar med mig av receptet i ett separat blogginlägg. Det var fantastiskt gott och super enkelt att laga.

Nu ska jag och Milomir ta en sväng ut här i Sälen och kika om vi han hitta något bra ställe där vi kan ta en drink. Det låter så roligt när vi två säger att vi ska ut och ta en drink då vi båda dricker alkoholfritt. Oftast blir det en cola, redbull eller en alkoholfri drink som bartendern får blanda ihop. Får se om vi hittar något ställe.

Hoppas du får en bra måndagskväll!

Kram G

 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras