Podcast om mode och inredningstrender 2020

I veckans poddavsnitt från Poddjuntan snackar livsstil pratar vi om trender inom mode och inredning som vi ser för 2020.

Jag älskar verkligen att podda och tycker det är så mycket lättare att uttrycka mig tal än i skrift. Jag hoppas att du tagit dig tid till att lyssna på Poddjuntan snackar livsstil där vi pratar om just livsstil. Allt som händer dagligen i livet egentligen. I denna veckans avsnitt är det just mode och inredningstrender som är i fokus.

Det vi ser tydligt är att västen gör entré samt de stylade shortsen. Tänk att du ska ha västen ovanför sin skjuta men under kavajen, och det är oavsett om du är kvinna eller man. Shortsen är med tillbaka och skall helst vara ner till halva smalbenet! Rutigt och prickigt finns även det på kläderna och så ser vi mycket genomskinligt.

En annan sak som är hett är att ha outfits som går ton i ton. Tänk att du har en helgrå outfit men att den grå färgen är i olika nyanser. Så snyggt! Nu lanseras även återvunna möbler vilket känns helrätt utifrån hållbarhetsperspektivet.
Jag hittar ju även ett nytt mönster, Baptikmönster, något vi kanske gör en affärsidé och säljer på torget!

LYSSNA PÅ PODDJUNTAN HÄR

Tack för att du lyssnar! Lämna gärna en kommentar om du vill höra något speciellt i podden♥

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras