Kesoscones – Recept

Här kommer ett superbra recept på Kesoscones!

Glutenfria, enkla att göra och tar max 30 minuter att göra.

Dessa är så goda och jag brukar göra dem på morgonen under helger samtidigt som jag fixar med morgonkaffet och dukar upp det övriga vi ska äta till frukost. Receptet har jag fått från Shape U Up.se  (länk)

Det här behöver du till 6 st:

  • 250 g keso
  • 5dl havregryn
  • 4 st ägg
  • 1 tsk bakpulver
  • 1/2 tsk salt
  • garnera med flingsalt och frön om du vill

 

Så här gör du:

  • Sätt på ugnen på 200 grader
  • Lägg alla ingredienser i en bunke och blanda ihop allt till en smet.
  • Lägg ut 6 st klickar på en form med bakplåtspapper och platta ut med en sked
  • Toppa med flingsalt och frön
  • Grädda i mitten av ugnen i ca 15 minuter tills de fått en gyllenbrun färg.
  • Lät se svalna något innan du äter dem

 

Ät med valfritt pålägg. Här har jag Philadelphia ost men det är lika gott med kokt ägg!

Mums! ♥

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras