Tips i Sälen: Middag på Lammet och Grisen

Vi måste tipsa dig om att äta middag på Lammet och Grisen (Klick) om du är i Sälen.

Så god mat tyckte både jag och Milomir. De hade även mycket glutenfria alternativ vilket alltid ger en extra stjärna från mig! När jag frågade om alternativ fick jag ett A4 papper med en kart på vilka allergener varje maträtt innehåll på buffé bordet så jag enkelt kunde titta ut vilka jag kan äta av. Smidigt och enkelt.

Du kan även välja att köpa med dig kött från butiken de har i anslutning till restaurangen om du hellre vill åta middagen hemma. Väldigt mysigt och smart tycker jag.

Buffen som vi valde att äta av fungerade så att du fick hämta köttet direkt hos kocken som lagade det. Du startar med fläskkött oh sedan plockar du de tillbehör på bordet son är markerade att passa till just fläskkött. Första talriken blev full med mat direkt. Jag var super hungrig och allt såg så gott ut. På sidan av talriken ser du allergikartan.

Talrik nr 2 var lammkött och tillbehör som passade. Som du ser så var jag redan mätt och orkade inte alls äta lika mycket mat. Dåligt planerat av mig, men vad gör man när maten ser fantastisk god ut.

Talrik nr 3 var oxkött. Alldeles för blodigt för mig men Milomir älskade det. Jag har alltid haft svårt för rött kött. Risotton var magiskt däremot, riktigt smakrik!

Så klart fanns det plats för efterrätt! En banana split, vi orkade inte var sin så vi splitade på en . 

Är du i Sälen så milda inte att äta på Lammet och Grisen. Det var en riktig höjdare!

Kram / G

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras