Tips på middag

Tips på middag!

En fantastiskt härlig kväll med god middag och härligt umgänge men vänner hade vi igår. Middagen som de bjöd på var helt magiskt så vi måste dela med oss av den. Rezan och Joel hade lagat en brakmiddag och serverade både förrätt, huvudrätt ovh efterrätt. Våra vänner Sanaz och Niklas var liksom jag och Milomir proppmätta när vi tog oss hem.

Så mysigt att kunna sitta och äta god mat och umgås. Det är inte alltid man behöver   gå ut och äta på restaurang utan det är minst lina mysigt att sitta hemma och umgås.

Potatismos är något som vi äter alldeles för sällan. Det ska vara gjort på potatis så klart! Så otroligt gott och du kan även välja att smaksätta med olika kryddor. Fluffa till med med elvispen om du vill ha det luftigt.

Den här fantastiska grytan var så god. Den innehöll morot, champinjon, lök och kött.

Nu har jag inte det fullständiga receptet med du får använda fantasin och ta inspirationen härifrån.

 

Efterrätten

Rezan och Joel är så otroligt duktiga på att laga god mat. Men de har även koll på att man inte bara äter med munnen. Man äter med ögat med. Jag menar titta bara på den här efterrätten.

Den här drömmen är en riktig dog efterrätt på marängbotten. Sedan lägger du på grädde och bär eller frukt efter årstiden.

 

Ta och boka in en middag med dina bästa vänner och njut av god mat och varandras sällskap!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.