Recept: Tacopaj

Recept på en supergod tackopaj

Kan jag laga tacopaj så kan du laga tacopaj. Jag gillar att laga mat men jag är inte världsbäst på det, men den här tacopajen vart supergod! Dessutom var den barnsligt lätt att göra. Du måste bara prova! Tagga mig gärna så jag får veta vad du tyckte om du lagar den 🙂

Det här behöver du:

  • 500 g köttfärs
  • En tacokrydda påse
  • En salsaburk. Vi tog medium, ta stark om du gillar lite stark mat.
  • 2,5 dl cream fresh
  • Ca 3 nävar med nacho chips
  • Cocktail tomater ca 6 st
  • En burk majs
  • Ost riven eller skivor

Så här gör du:

  1. Börja med att steka köttfärsen.
  2. När den är klar blandar du i tacokryddad och sedan salsasåden i köttfärsen
  3. Krossa de 3 nävarna nachochips och lägg den i en ugnsfast plåt på botten.
  4. Häll över köttfärsen på chipsen
  5. Bre över cream freshen över köttfärsen
  6. Dela cocktailtomaterna och lägg dem på
  7. Strö över osten eller placera ut skivorna.
  8. Ställ in i ugnen på 170 grader i ca 25-30 minuter.

Servera till en härlig guacamole och nachochips.

Enkelt, gott och roligt att bryta den ”normala” tacosen med. Prova du med och tagga gärna mig så jag vet om du gillade den 🙂

Kram / G

1 kommentar

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras