Lunch tips Pokebowl

Pokebowl är ett väldigt bra koncept till lunch. Den här fräscha Pokebowl’en åt jag till lunch igår i Stockholm när jag var på utbildningen i medicinsk -och kundaliniyoga. Jag valde rött ris som bas, kyckling i cocosmjölk, vitkål stekt i gurkmeja och rivna rotfrukter. Så gott och metande men samtidigt väldigt fräscht. Jag tänker att det måste gå att laga det här hemma. För min del ar de mycket kryddorna som gör maten fantastisk. Tillexempel som att krydda med gurkmeja! Jag ska försöka bli duktigare på det och att experimentera mer med maten!

Lunchen idag blev tacopaj som Milomir hade lagat under helgen nu när jag varit borta. Så nu är det eftermiddagen kvar på jobbet sen ska jag ta mig till Corestyrka Studion en stund och sen vidare till att instruera ett pilatespass.

Ha en riktigt bra måndag.

Kram / G

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras