Helgen i bilder

Hur har helgen varit för dig? Min har varit hektisk 🙂

Lördagen började med att köra ett yoga pass där jag la mycket fokus på ryggrotationer. Ryggrotationer är så bra för att bibehålla rörligheten i ryggen. Läs mer om det här (klick), från ett inlägg jag skrev om tidigare. På morgonens Ashtangayoga pass jobbade vi lite med just rotationer och jag älskat det verkligen.

För 1 år sedan kunde jag inte ens komma ner och greppa tag i min egen fotvrist, nu klarar jag ändå att göra det och öppna upp bröstkorgen! Yeeeey till mig för det. Jag har alltid varit så stel men yoga och pilates har hjälpt mig så mycket med rörligheten. Kom och prova ett pass med mig du med 🙂

I helgen bakade jag en sockerkaka med. det var säkert 5 år sedan sist jag gjorde en. Så klart misslyckades jag. Det gör jag typ alltid när jag bakar, du ser ju att den inte är gräddad i mitten. Jag förstår verkligen inte varför att jag inte lyckas. Tips tas gärna emot. Men den smakade bra i alla fall och det är ju ändå det som är det viktigaste! Jag och Milomir tog en fika med sockerkaka, glass och hallon. Så smarrigt.

I dag (söndag) hade vi i Tunainfluencers (klick) en LOPPIS. Så kul det var att träffa lite folk som köpte en del kläder. Jag har massvis med kläder kvar så hojta till om du är nyfiken!! Jag sålde skor, jeans, shorts, jackor, toppar och väskor.

Mickaela sålde skönhetsprodukter från Nuskin (klick) och Eleonor (klick) och Britt (klick) sålde kläder och inredning. Det var riktigt kul och det är definitivt något vi vill göra om. Dessutom är det bra rent hållbarhetsmässigt när man handlar och säljer second hand.

Efter loppisen var det dags att städa lokalen eftersom det är pass imorgon i Yinyoga! Men vi hade en liten fotoshoot idag med inför massa nyeter som kommer framöver. Milomir agerar fotograf och fotar oss, profilbilder blev det.

Så klart måste i alla se så bilderna blir ”godkända”. Brukar du med vilja  se hur du blev på bilden för att godkänna den? En är ju bra rolig men det är ju viktigt att man trivs med bilderna som syns på en. Vi alla var överens om bilderna och vi hade även turen att alla var nöjda. Annars är det alltid någon som blundar på den bild man själv tyckte var bäst. Oftast tittar man ju bara på sig själv. 😛

Efter en läng dag gick vi och köpte med oss Pizza hem. Hela helgen har varit hektisk så vi kände veklingen inte att ställa oss och laga mat. Dessutom hann jag inte äta lunch idag så det var rätt kaos. Då tyckte jag att en pizza skulle vara bra. Dum ide men det var jäkligt gott ska du veta. Ibland så får man äta det med 🙂

Måste bara tipsa dig om att skaffa en poncho! Så skönt nu när vädret är lite kallare. Men det är fortfarande för varmt för att ha på sig vinterjackan. Så här har jag min skinnjacka och även den en poncho från Acne. Det är riktigt värmande och framförallt som du hittar en som är lite längre.

Nu är helgen slut och det är dags att sova. Imorgon är det en ny vecka och vi får se till att vi startar den på bästa sätt!

Kramar / Gianna

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras