Dagens Danny – CrossFit

Dagens träningspass var Danny på CrossFit Eskilstuna. Jag ser ju inte inte ut att gilla det på bilden men det gör jag verkligen. Dock ser man lite trött ut efter en timmes hårt slit och det är helt okej! 

Vi körde ett pass idag som heter Danny och innebär att vi körde följande:

Dagens träningspass var Danny på CrossFit Eskilstuna. Jag ser ju inte inte ut att gilla det på bilden men det gör jag verkligen. Dock ser man lite trött ut efter en timmes hårt slit och det är helt okej! 

Vi körde ett pass idag som heter Danny och innebär att vi körde följande:

– 20 minuter total tid så kör man på så många varv man hinner. Jag han två och ett halvt idag! 

– 30 st Boxjumsp (hoppa upp på en box och ner igen)

– 20 st puch press (som en axelpress där du pressar en skivstång upp över huvudet med raka armar) 

– 30 st pullups (du hänger i en stång cch drar dig upp med hakan ovanför stången, görs även med sving i Crossfit)

Jag missade att ta foton idag från träningen så jag tog några bilder fren gårdagens pass när Jacob kör pullpus och benböj och Mathias kör armhävningar! Det var ett jätte bra pass idag och kul att utmana sig igen. Känner dock att jag är lite rostig då jag har tagit det lite lungt med träningen förra veckan eftersom jag har haft lite ont i halsen och man ska lussna till sin kropp! Men nu är jag tillbaka och tänkter stanna här 🙂 

I morgon instruerar jag i Thaiboxning på Nova MMA sedan har ajg bokat in mig på ett MMA Fitness pass direkt efter mitt pass, och Milo tränar boxning eller gym imorgon. Men innan morgondagen kommer är det dags för en god natts sömn!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras