Ge dig själv kvalitetstid!

Att ha kvalitetstid är otroligt viktigt för oss, men vi tänkter att det kan innebära att ha kvalitetstid med olika saker. Till exempel kan vi tycka att det är kvalitetstid om vi har ett kort men bra pass när vi har ont on tid men ändå vill träna. Då är det kvalitetstid, det är helt enkelt en liten tidsperiod av din hela dag som innehåller mycket kvatlitet i det du önskar. Det kan även vara att man tar en stund under dagen och umgås med en person, utan mobil, tv, dator eller andra sociala medier utan att man bara pratar med varandra, eller inte ens det. Ni kanske bara hänger och är helt tysta med varandra, även det kan vara kvalitetstid. Andra anser att det är när man tar en frisk prommenad, umgås med någon (kanske ens barn, partner, vänn eller förälder till exempel). 

Vi tänker att din kvalitetstid är ju just DIN kvalitetstid och det ska vara något du själv anser vara roligt eller något som får dig att må bra. Vi får in lite kvalitetstid med varandra bland annat när vi tränar tillsammans! Ibland tar vi även med vänner till träningen för att kombinera nytta med nöje! 

Eftersom vi för mestadels tränar varje dag efter vårt arbete så blir det inte förrän efter träningen, sent på kvällen vi ses och ungås, och då är det väldigt roligt när vi kan få in ett träningspass tillsammans, det är kvalitetstid det. Träning är något som vi båda mår bra av och vi tycker även om att umgås med varandra, dessutom tränar vi samma saker! 

Hur får du in kvalitetstid i din vardag? Är det med andra människor genom att umgås, är det träning eller något annat? Det viktiga är att få in lite kvalitetstid för dig själv, sen var det är bestämmer du helt på egen hand! 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras