Crossfit

God morgon på dig!

God morgon på dig!

går hade vi en lugn söndag med en del jobb som kunde utföras från soffan. Vi har absolut inget emot att jobba en söndag om det går att göra från soffan 🙂 Vi knåpade lite på Corstyrka och de pass vi gör där och lite nya inslag till våren! Följ görna vår sida med Corestyrka på facebook och instagram!


Under eftermiddagen igår så kände vi att det hade varit fint med ett träningspass, fast vi alltid vilar på söndagar så fick det bli ett Crossffit pass för min del. Det var ett riktigt roligt pass men även så otroligt jobbigt, men det är ju det som är så härligt! Kul och jobbigt! Tack till Mathias för ett mördar jobbigt pass och bra peppning så man orkade ta sig igenom hela passet och till min partner Shilan som är en maskin och bara jobbar på!! Så klart var alla grymma 🙂 Det kommer upp ett litet klipp senare så vår youtubekanal som vi även lägger upp här på bloggen såklart!


Ikväll åker Milomir till BK Rapid i västerås för att köra boxning och jag har planerat att köra ett MMA Fitnesspass på MMA Fitness Sweden ikväll. Jag har jätte mycket träningsvärk i ryggen efter Crossfit passet så det är nog en bra idé att träna idag för att få igång en bra blodcirkulation, Kommer få stå och arbeta idag 🙂

Ha en fin dag!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras