Tips på mellanmål!

 

Tips på ett gott mellis är denna fantastiska röra (som jag förövrigt aldrig får till en pankaka) men det är så klart bananpankaka. Det är supergergott och väligt enkelt att göra om du då gör som jag , struntar i pankakan och gör en röra istället 😉 Det fungarar perfekt att ta med sig i en liten matlåda till jobbet tillexempel och äta som mellanmål eller varför inte som frukost.

 

 

Tips på ett gott mellis är denna fantastiska röra (som jag förövrigt aldrig får till en pankaka) men det är så klart bananpankaka. Det är supergergott och väligt enkelt att göra om du då gör som jag , struntar i pankakan och gör en röra istället 😉 Det fungarar perfekt att ta med sig i en liten matlåda till jobbet tillexempel och äta som mellanmål eller varför inte som frukost.

 

Så gör du:

Ta en banan och mosa i en skål. Ta i ett ägg och blanda ihop dessa två tills du får en tjock smet. Krydda med lite kanel (om du tycker om det) och stek sedan som en pankaka eller som en röra i cocosolja. Toppa med hallon och lite cocosflingor!

Ät och njut! 🙂

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras