Muscle Beach – träning på stranden!

 

Muscle Beach är ett gigantiskt utegym som du hittar på Venice Beach och som även är ett givet stopp för oss som är lite träningstokiga! Här säljer de allt som går med en logga på! Det är riktigt varmt under dagen och vi kommer på oss hela tiden med att vi inte dricker tillräckligt mycket vatten. Men här har vi bunkrat upp med en flaska 🙂 

 

 

Muscle Beach är ett gigantiskt utegym som du hittar på Venice Beach och som även är ett givet stopp för oss som är lite träningstokiga! Här säljer de allt som går med en logga på! Det är riktigt varmt under dagen och vi kommer på oss hela tiden med att vi inte dricker tillräckligt mycket vatten. Men här har vi bunkrat upp med en flaska 🙂 

 

 

Här kan du träna hela dagen om du vill eftersom det är så bra väder med! Vi märker att det är fler som brukar hänga här ofta eftersom de känner varandra här och vet vad de ska träna när de kommer. Väldligt bra stämning och som sagt, det finns ett helt gym utomhus så du kan bara sätta igång! 

 

Så klart var jag tvungen att ”förstöra” bilden ovanför med en selfie och ett pekande finger! 

 

 

Milomir gick loss på päronbollen och körde lite boxning i sanden, det finns även ringar och rep och stänger så du kan göra i dem pullups mm. Det finns även en skateboardpark och flera tennisbanor. 

 

 

Muscle Beach erbjuder även basketplaner! Vill du träna mycket på din semester? Eller hur tänker du ring träningen när du är borta. Gillar du träning så är det här stället ett bra stopp, det ligger på Venice Beach!! 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras