Dagstur till Romme

En dagstur till Romme Alpin

 

Romme Alpin dagstur

 

En perfekt helgaktivitet för dig som gillar att åka skidor utför är att ta en dagstur till Romme och åka skidor. De har bra backar och ca 33 nedfarter. Jag och Milomir åkte över dagen i lördags med ett par vänner. Från Eskilstuna tar det ca 2 timmar till Romme, med beroende på väglaget kan det ta längre tid.

Vi passar på nu att åka skidor så mycket vi kan så vi kommer försöka få till en till helg i Romme innan snön försvinner. Det är helt otroligt vad kul det kan vara att åka skidor, men idag har vi träningsvärk i benen. Jag hörde en tjej i backen som skrek till sin kompis att hon inte orkade ta sig ner för att hon var så otränad och benen skakade…jag skrattade till lite för jag kände exakt lika i mina ben!

Efter hela dagen utomhus kom vi hem runt 19.00 och kl 21.00 gick vi och la oss för natten…en lördagskväll, men det gäller att lyssna på kroppen.

Hoppas du med hade en fin helg!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras