Ett par dagar på Hedenlunda Slott

Ett par dagar på Hedenlunda Slott

Under veckan har jag varit iväg tre dagar och bott på Hedenlunda Slott som ligger i Flen utanför Eskilstuna. Jag har varit där tillsammans med det projekt jag arbetar i. Vi har haft tre planeringsdagar då vi arbetar fram en ny arbetsmodell.

hedenlunda slott

Hedenlunda Slott är fantastiskt fint, det är gamla möbler och en kamin i varje rum! Det här är en bild på slottets baksida, jag valde att fota den sidan då solen låg på. Utemiljön var med fantastisk, nu är det lite synd att det är snö och vattnet är is, men annars har du utsikt över vattnet. Jag tänker att det hade varit kanon att komma hit med Corestyrka och köra ett event med träning i sommar!

 

Det var viktiga dagar med IMA projektet (individuella möjligheter till arbete) och vi har jobbat på bra. För dig som undrar var jag arbetar med förutom bloggen och Corestyrka så kan vi ta det i ett annat inlägg.

 

Här satt jag och Madelene (som har bloggen Motivation and habits) och jobbade nästan hela onsdagen, det är en del av Slottets foajé med det känns mer som någons vardagsrum. Så mysigt men det är lite för mörka färger för min smak.

Vi hade verkligen bra mat med frukost, lunch och tre rätters middag på kvällen. Fantastiskt middagsbord var det i alla fall med stora tavlor på kungar och drottningar på väggarna.

 

Under torsdagen satt jag och Madelene här och arbetade. Vi jobbar på jäkligt bra när vi kommer in i ”arbete flytet” så vi fick en hel del gjort.

 

Härliga soliga dagar fick vi med, och en fantastisk frukost. Det jag gillade var alla fina detaljer på inredningen men även hur de valde att lägga upp maten. Som här, en enkel ostbricka med frukt och en brödkorg, men ändå så fint.

 

Vi ska inte glömma att jag har fikat för en hel månad med. Har du funderat på att åka iväg över en helg och vill åka till en fin miljö så är det ett perfekt ställe att åka till. Jag hoppas på att komma tillbaka hit i alla fall. De har även ett jätte fint spa, men vi hade inte tid att prova det den är gången, men jag köpte med mig lite sparprodukter jag ska prova i alla fall!

 

Ha en fin helg! 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.