Inspirationsdagar på Kungsörstorp

Inspirationsdagar med jobbet som gav massvis med skratt och nya tankegångar.

Två dagar spenderades på Kungsörstorp, i kungsör med vår enhet JobbCentrum på Eskilstuna Kommun. Det var två roliga dagar med fokusering på förändring kan man väll ändå säga. Med den omorganisation som nu startar hos oss var det här två väl investerade dagar.

 

Vår inspirationstavla

Nästan alla uppgifter under inspirationsdagarna tycker jag handlade om att dela med sig av sig själv. Vi uppmanades till att plocka fram våra kreativa sidor. Ge beröm till varandra och skapa en ännu större trygghet i gruppen än den vi redan har.

 

Vår inspirationstalva handlade om alla de olika utbildningar vi i personalen har. Vi valde att göra en trumpet av lera, sedan måla noter med hjärtan för att kunna visa på den fina lagandan vi har på jobbet. Vi valde att förklara tavlan så här:

En ton gör inte en låt, det gör flera toner tillsammans.

Mat som inspirerar

En total smakupplevelse. Tredje året på Kungsörstorp och jag blir lika tagen av maten varje gång! Så lyxigt med att komma till ett dukat bord både till frukost, lunch och middag.

Pannbiff med soltorkade tomater och ost inuti. Potatis med inlagd gurka och en fantastisk sås.

Smart, fint och gott att ha olivolja, vispat smör, kryddat smör och krossade tomater med krydda på bordet till brödet.

En förrätt som jag verkligen inte vet var det är men så gott var det. Serverades med röbetsgroddar. Sedan var det kräftstjärtar med någon fantastisk sås med limesmak.

Till middag serverades fasan. Har aldrig ätit det tidigare. Det kom in med en potatiskaka, lingon, brysselkål och en sås med en klick cream fräsch.

Lunch till dag nummer två var det fisktallrik med potatis. Jag tror det var lax, torsk, räkor med aioli.

Jag är inte en höjdare på att laga mat även om jag tycker det är fantastiskt roligt. Men jag håller mig till lite enklare rätter med dessa var magiska. Kanske vågar prova på någon dag!

 

Rummet

Rummen är jätte fina, jag hade en grupp fotöljer i mitt rum men min kollegas var mycket finare då jag passade på att ta en bild i det rummet!

Tänk att kunna ha två sånna här i sovrummet! Vill ha!

Så fint med ett stort sovrum! Det finns mycket man bil ha men om du tänkter efter så spenderar du ju nästan en tredjedel av livet i sängen så varför inte unna dig lite lyx!

 

Efter två intensiva inspirationsdagar åkte jag och Milomir vidare till Tyskland. Så just nu är vi här. Så vi ses i Tyskland i nästa inlägg 🙂

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras