Yogaretreat med Åsa Nyvall

Igår var jag tillsammans med Sara på yoga retreat med Åsa Nyvall på Element Spa i Stockholm. Det var så fantastiskt bra! 

Vi började lördagen kl 10.00 med ett pass i YinYoga. Vi åkte från Eskilstuna till Stockholm ca kl 08.00 och bilresan gick bra trotts snökaos. Det var många bokade på dagen och hela eventet var fullt med trevliga människor.

Det var jag och Sara som åkte och det var så skönt att bara kunna umgås och ta det lugnt för en dag. Sara är en jätteduktig YinYoga instruktör och vi ska i februari utbilda oss i Kundaliniyoga och Medicinsk yoga. Den kursen är 6 månader!

Hur fint är det inte på Element Spa, Clarion hotellet på ringvägen i Stockholm. Det är ju så fint och spat är fantastiskt. Fina detaljer överallt och en pool där du även kan simma utomhus. 

Vi fick en fantastiskt lunch med smaker som mango, koriander, kimchi, rädisor, purjolök, ingefära och mycket mer. En riktigt bra lunch var det.

Föreläsning om Kärleksspråk

Efter lunch var det en magisk föreläsning om Kärleksspråk. Det handlar om hur vi alla uppfattar kärlek på olika sätt och hur det kan påverka relationer på olika sätt. Så otroligt intressant och verkligen sant. Något jag kommer att skriva mer om sen. 

Efter föreläsningen blev det ett till pass i YinYoga. Så skönt att få arbeta i lugnet, och bara få vara. Det gör underverk för stressen som kommer i vardagen.

Sara är en fantastisk YinYoga instruktör och det var så kul att få tillbringa dagen med Sara.  Utsikten från fönster i salen var med jätte fin.

Tack Åsa för de fina passen och föreläsningen och tack Sara för att jag fick följa med på eventet. Det var verkligen en lärorik dag.

 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras