Bästa utbildningen till massör

I helgen har jag varit på den enligt mig bästa utbildningen till massör!

För ca 11 år sedan gick jag en massageutbildning på Gymnastik- och Idrottshögskolan som var inom mitt kandidatprogram till Hälsopedagog. Jag har sedan dess masserat några få individer men aldrig arbetat som massör. Självaste tekniken i massagen finns fortfarande kvar någon stans i bakhuvudet men jag har inte alls varit grym på massage om du frågar mig. I helgen fick jag möjlighet att gå en intensivkurs till friskvårdsmassör och det var en fantastisk kurs!

Stockholm Massage Academy höll i utbildningen som bedrivs på Clarion Hotell på ringvägen i Stockholm. Intensivutbilningen var verkligen intensiv på 2 hela dagar. Jag kan säga att jag upplever att de fick med det absolut viktigaste i varenda liten detalj. Jag har aldrig gått en utbildning på 2 dagar tidigare där jag har lärt mig så mycket som jag gjort denna helg.

När vi kom till hotellet var alla bänkar uppradade snyggt och välkomnande. Vi fick sitta i par om tre på varje bänk och i de paren jobbade vi under helgen. Jag har båda fått ge massage till mina kurskamrater men även fått massage på våra rygg, nacke, axlar, baksida lår, framsida lår, fötter, armar, händer och ansikte. Riktigt bra sätt att lära sig på är att göra men även känna när andra gör på dig.

Under dessa 2 dagar har jag masserat ca 40 personer!

Intensivutbildningen var intensiv i tempot men under rasterna fanns det mackor och kaffe. Riktigt fint att även glutenfritt alternativ fans uppe även då jag inte anmält specialkort. Det gör en varm i hjältar lite extra 🙂

Ett jätte stort tack till min vapendragare Sara som gjorde det möjligt för mig att gå på kursen! Nu får vi träna på varandra 🙂

Efter att ha arbetat med hälsa och träning i även 10 år och gått flertalet kurser kan jag med handen på hjärtat säga att jag upplever att det här är en av de absolut bästa utbildningarna jag vart på. En fantastisk utbildare, Stefan som visar och pratar på ett pedagogiskt sätt. Även de deltagare som inte alls arbetat med kroppar förut kunde ta till sig precis allt. Och jag måste bara lätta till att det här är verkligen inget sponsrat inlägg på något sätt, jag är bara så sjukt positivt överraskad. Och då är jag en väldigt kräsen kund!

Två nöjda tjejer! Tack till Stefan och Stockholm Massage Academy.

Nu tar jag emot kunder i Corestyrka Studion för att även ge massage!

Efter två intensiva dagar ska jag nu ta och varva ner hemma 🙂 Kika in på hemsidan om du är nyfiken att bli massör genom att klicka HÄR (länk) 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras