Morgonboost

Morgonboost är så välinvesterat.

Egentligen är allt som du investerar i dig själv för att må bra värt. Det handlar ju trotts allt om dig egen hälsa. Morgonboost är ett koncept som jag har kört med på min Corestyrka Studio. Det är ett litet mindre event med träning, frukost och en inspirationsföreläsning.

 

Avslappningspass

Jag håller i en timmes avslappningspass som vi startar morgon med. Ett pass som har grunderna i medicinsk yoga och kundaliniyoga. Det är ett pass alla kan vara med på och där den största utmaningen bruka vara att just slappna av .

Vi startar och avslutar passen med en andningsövning och meditation. Där du genom att gå igenom hela kroppen för att våga och kunna slappna av  och släppa på kontrollen. Det är inte alltid lätt för alla.

I detta pass höll jag alla övningar i en liggande eller sittande position. Jag hoppas alla kände sig avslappnade efteråt och att de hade fått sig en boost.

 

Frukost

Efter avslappningspasset bjöd vi på en frukost. Vi hade smörgåsar, kaffe, te, smoothie och en hälsoshot. Shoten ger en riktig ”komigång känsla då den är väldigt frän  du hittar receptet HÄR (länk)

Ingrediencerna kommer från ingefära och gurkmeja och receptet på hur du gör den finns i länken ovan.

 

Föreläsning

Efter avslappningspasset och frukosten hade Anna från bloggen Fashonforfiftyish (länk) en föreläsning som handlade om en hälsosam och hållbar livsstil. Jätte bra och väldigt inspirerande då hon pratar om att du måste ta huvudrollen i ditt liv.

 

Fler avslappningspass kommer upp i studion och bor du i Eskilstuna kan du hitta dem via corestyrka och bor du inte här så kan du inom kort vara med på mina avslappningspass via corestyrka online. Så gå in och kika på hemsidan.

Ha en fin dag! Och glöm inte morognboosta dig.

Kram

 

 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras