Veganskt julbord med många smaker

I lördags var vi, jag och Milomir på ett vegansk julbord tillsammans med blogg gänget från Sporthälsa. Vill du ha en annan typ av smakupplevelse på julbordet så ska du definitivt prova med ett helt växtbaserat julbord. Titta på bilderna jag tog bara! Maten såg gudomlig ut. Dessutom var det rikliga smaker från allt man provade! Dessutom har de Haga Health Club som var helt magiskt med gym och pool!

Bilder från julbordet

Är du sugen på att läsa mer eller boka bord så kan du klicka HÄR (länk) 

Skulle du vara ute efter en heldag så varför inte slappna av en stund i poolen, ta ett träningspass eller en promenad vid vattnet och sen avsluta med en härlig jullunch eller middag. Gymmet var supersnyggt och hela inredningen var riktigt fint. Vill du se mer eller titta på priser mm så kan du klicka HÄR (länk).  Dessutom har de en kampsports lokal med en boxningsring som Milomir verkligen gillade skarpt!

Tack till Sporthälsa för att vi fick möjligheten till att träffas igen och umgås och tack till Radisson Royal Park hotell för en härlig smakupplevelse!

 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras