Gårdagens träning!

Gårdagens träning vart boxning och sparring. I kväll blir det ingen träning alls för oss då vi ska på after work! Snart startar helgen och det ska bli skönt att få chilla lite då vi inte har så mycket inplanerat förutom ett träningspass i morgon bitti 🙂 Idag har vi föreläsningar då jag går en utbildning i MI, Motiverande samtal. Men du får veta mer om det senare.

Ha en fin dag!

Gårdagens träning vart boxning och sparring. I kväll blir det ingen träning alls för oss då vi ska på after work! Snart startar helgen och det ska bli skönt att få chilla lite då vi inte har så mycket inplanerat förutom ett träningspass i morgon bitti 🙂 Idag har vi föreläsningar då jag går en utbildning i MI, Motiverande samtal. Men du får veta mer om det senare.

Ha en fin dag!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras