Snart dags för Corestyrka!

 

Älskar att se våra kunders resa i deras träning mot en starkare core! Ikväll har vi en till träningsgrupp som kör corestyrka, några är nyblivna mammor, några vill ha en bättre hållning, en starkare mage och rygg och några har problem med att hålla tätt. Nästa grupp kör vi igång med i januari och sedan har vi online träningsprogram med! Maila oss på [email protected] om du har frågor 🙂 

 

Älskar att se våra kunders resa i deras träning mot en starkare core! Ikväll har vi en till träningsgrupp som kör corestyrka, några är nyblivna mammor, några vill ha en bättre hållning, en starkare mage och rygg och några har problem med att hålla tätt. Nästa grupp kör vi igång med i januari och sedan har vi online träningsprogram med! Maila oss på [email protected] om du har frågor 🙂 

Det är så himla roligt att få ta del av små inslag som vi även ser på instagram eller facebook och vi delar gärna med oss av dem! Fortsätt med er träning med oss mot en starkre core! 

Kolla in vår hemsida på www.corestyrka.se


Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras