Veckans lista

Veckans lista kommer här i sommarvärmen.

Vi kör ett nytt tema på ett blogginlägg som kommer vara veckans lista där vi helt enkelt listar veckans bästa, veckans tråkigaste, veckans träning, veckans jobb, veckans godaste mat, veckans outfit, veckans boost.

 

Veckans Bästa

 

 

 

 

 

 

Den absolut roligaste dagen på veckan var i tisdags då jag gick som modell för klädesmärke Sandell. Temat var bohemian jeans wear och vi hade rå coolt smink och hår. Definitivt en upplevelse som jag kommer minnas!

 

Veckans tråkigaste

Jag och Milomir hade bestämt oss för att grilla förra söndagen och det var sjukt varmt med strålande sol. Vi sticker ut och dukar bordet och börjar grilla lax. Från absolut ingenstans startar det ösregna, massor, i ca 15 minuter. Vi fick springa in under ett litet tak för att inte bli blöta. Efter 15 minuter slutade det att regna och som tur var har vi en klotgrill så laxen var klar och vi kunde ändå sitta ute och äta. Tur att det var typ 25 grader varmt så vattnet torkade ganska snabbt.

 

Veckans träning

Sommarträningen med Corestyrka och B.A.B.Y Runners Team är verkligen rolig, och vi har haft sån tur med vädret! Varje måndag har vi kört nu och vi har 5 veckor kvar. Tisdagar har jag och Milomir instruerat pass i självförsvar, onsdagar har vi Corestyrka rehabkurs, i torsdags skulle jag hålla i Thaiboxning men var tvungen att hoppa över det så jag hade migrän. I fredags körde jag bodypump och Milomir Booxning, och igår var det gym för Milomir och Yoga för mig.

 

Veckans jobb

Det är en spännande resa med att driva eget. Vi försöker utveckla Corestyrka Sverige sakta och säkert. En långsiktig målplanering hjälper och samtidigt ger det utrymme för att stanna upp, reflektera över vissa saker och finputsa det vi erbjuder hela tiden.

På våra ”vanliga jobb” rullar det på som vanligt men det märks att sommaren är här. Semesterprat är i full gång på fikarasterna. Vi jobbar hårt med att implementera vårt projekt och det går bra åt flera håll.

 

Veckans godaste mat

Drinkar och vätska i alla dess slag får bli veckans godaste mat! Med den här värmen så smakar vätskan mycket godare än mat tycker vi! Här är en fantastisk alkoholfri drink på ananas som jag drack igår när jag var på middag med Nova Training Center.

 

Veckans Outfit

Vitt på vitt! Shorts och linne från H&M. Fläktar skönt i värmen.

 

Veckans Boost

Veckans Boost står vårt bloggnätverk Tuna influencers för! Vi träffades i söndags förra veckan och pratade framtidsplanering, event och tävlingar. Du får veta mer om det längre fram.

7 kommentarer
  1. Just nu tränar jag Cardio och joggning men annars brukar jag gymma!
    Mina mål är att gå ner i vikt och när jag har lyckats med det så vill jag forma kroppen 🙂

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras