VECKANS LISTA

Veckans tanke

Vänner… helgen har gått alldeles för fort fram! Jag har inte hunnit med riktigt. Hur har din helg varit? Hoppas på att den har varit riktigt bra. Jag har haft en som enorm bloggtorka på senaste tiden. Alltså att jag inte riktigt känner att jag kommer igång med mitt innehåll. Jag är såååå sugen på att jobba mer med videos! Skulle du titta på träningsvideos om jag gjorde det istället för att fota och skriva text? Eller matlagnnigsvideos? Outfitvideos? Jag gillar ju inte direkt att skriva, men jag älskar att prata! Kanske är det motstånd mot självs skrivandet jag känner, för jag fotar och filmar en massa material som jag inte vet vad jag ska göra med…. Så veckans tanke är nog..skulle du gilla om jag testade att göra mer i videoformat? Ps, gillar att jag råkade få med vägskylten i bakgrunden. Den demonstrerar hur jag känner i mitt huvud just nu 🙂

 

Veckans godaste

Alltså herre var god dem här är! Barebelles Mint Dark Choklade…älskar <3

 

Veckans träning

Veckans träning har gått bra. Däremot har jag känt mig lite fattig på energi på träningarna. Jag kommer vara tvungen att se även mina rutiner om jag ska hålla i längden. Det är viktigt att få i sig all näring du behöver för att orka med det du vill. Jag behöver mer näring för att orka köra Crossfit pass flera dagar i veckan.

Annars har jag kommit igång med Ashtangayogan och Pilatespassen på Corestyrka Studion och jag har även en grupp i CoreRehab som är inne  på vecka 3 nu. Hur kul som helst ju! Dessutom har vi lite nytt spännande på gång…

 

Veckans outfit

Jag älskar verkligen denna outfit! Det kommer upp ett outfit inlägg om den senare. Så skön och samtidigt lite coolt med att ha mönster.

Veckans bästa

Veckans bästa får bli 2 st denna vecka. Summerburst!!! Så jävla coolt och det var hur mycket folk som helst! Vi stod så klart längst fram så vi blev ordentligt klämda i publikhavet. En helt galen upplevelse helt klart!

Jag var med i Livesoffan och blev intervjuvad på köpcentret 21:an här i Eskilstuna. Det var superkul och jag ska försöka så att ni kan ta del av den. Stort tack för att jag blev injuden!

Veckans boost

Baby ”dusch” för fina vännen Madeleine som ska få en liten pojke snart! Så härligt och hon anade ingenting. Det blev riktigt lyckat.

Det var lite från min vecka…men om jag ska vara helt ärlig har allt detta hänt under helgen! Men listan får heta veckans lista ändå 🙂 Men du….fundera på det där med videos och lämna en kommentar. Jag vill verkligen veta om det är något du skulle gilla! 

Ha en fin söndagskväll! Kram Gianna

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras