VECKANS LISTA

VEKANS STATUS

Denna vecka har jag mått riktigt bra. Jag mår som oftast riktig bra i och för sig. Det är jag väldigt glad över. Jag lever efter att ha balans i livet och uppskatta det jag har. Kanske låter löjligt men jag tar mindre saker för givet på det sättet. Jag är glad över att jag är frisk idag, speciellt nu i Corona tider. För dig som inte vet har jag astma (både ansträngningsastma & allergiastma samt korsallergi med födoämnen) och denna period på året kan vara väldigt jobbig. Så nu är jag lite extra försiktig.

 

VECKANS SÄMSTA

Fortfarande är det social distansering som gäller för corona viruset. Det är ju rätt tråkigt men väldigt viktigt så klart. Det sämsta är ju att jag och Milomir förmodligen inte kommer kunna åka till Italien eller till Serbien denna sommar på grund av coronaviruset. Inte för att det egentligen är så superviktigt men vi har ändå familj där vi vill finnas för. Men förhoppningsvis kan vi åka så fort det lugnat ner sig. Corona kommer ju inte sätta oss i karantän för all framtid! Om man ska hitta något positivt med att vara hemma mycket så är det att jag äntligen kört mig att ta hand mina blommor!

VECKANS MÅLTID

Måste lätt bli hemmagjord ”caesarsallad” a la Gianna! Kyckling, käk, sallad, morot och paprika. Så gott! Behöver inte vara krångligare än så ibland 🙂

 

VECKANS OUTFIT

Detta mega sköna set har jag typ bott i både hemma och till och från gymmet! Okej inte shortsen då, lite kallt för det ute! Det är från H&M och ett sammarbete med P.E Nation. Du hittar kollektionen här: (länk)  

 

VECKANS BOOST

Asså wow! Barebells nya milkshake med honungsmelon smak är så god! Jag körde ett riktigt bra crossfit pass i veckan på Nova Training Center och kände att jag behövde få i mig något efter passet. Perfekt att Nova även har en liten ”nyttighets bar” där man kan köpa protein, pwo, mm och jag fick tips om att prova denna. Lätt en riktigt boost för smaklökarna.

 

VECKANS BÄSTA

Jag väntar på att få hem dessa 3 böcker som jag verkligen ser fram emot att grotta ner mig i! Asså vilka duktiga tjejer som står bakom Food Pharmacy! Du kan följa deras blogg här!

VECKANS JOBB

Denna vecka har känt så konstig, likt de senaste 3 veckorna, då även jag är permitterad, dvs att jag inte arbetar heltid. Hur mycket jag än älskar att vara ledig så tycker jag faktiskt om att jobba lite mer. Jag måste säga att mina rutiner inte mår bra av att inte arbeta, men jag kan definitivt känna att jag verkningen vill ha mer valmöjligheter till ett flexibelt schema. Jag menar hur lyxigt är det inte att kunna träna lunchpass! I övrigt växlar vi upp lite på jobbet, att arbeta som HR chef i dessa tider innebär inte att man sitter sysslolös.. tro mig. Nu gäller det att tänka utanför boxen och leverera varje dag. Förresten, vad tycker du om min ”jobb-frilla”?

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras