Veckans lista och en supercool nyhet!

Veckans tanke

Asså vilken himmel! Den här superfina bilden tog jag när jag var på väg hem från träningen i veckan. Älskar när himlen är rosa, men jag har läst att den blir det på grund av våra föroreningar. Vet inte om det stämmer men den är ju lite magiskt när himlen är rosa. Men lite obehagligt är det ju om det skulle vara så att de är våra egna föroreningar vi gör som färgar himmelen. Äntligen har jag kommit tillbaka efter nästan 10 dagar frånvaro från träningen. Höstsnuva…. behöver jag säga mer.

Veckans bästa

Mellis är ju fasiken det bästa som finns! Älskar mellis och ännu mer när den är genomtänkt. Här håller jag på med en smoothie på kvarg med vaniljsmak, 1 dl havregryn, babyspenat, hallon och en skvätt mjölk. Det fungerade perfekt som mellis innan träning.

Veckans träning

Jag tränar mycket Pilates just nu på min egen träningsstudio Corestyrka. En övning som jag verkligen gillar är denna, där du står på alla 4 och höjer en arm så högt du kan. Att tänka på är ju så klart att ha en aktivering i bäckenet och i core. En riktigt bra övning för rörlighet och styrka i axlar och core. Du vet väll att jag erbjuder hemmaträning. Allt om det kan du hitta här (Klick) 

Veckans boost

Här sitter  jag, Eleonor och Anna som har podcasten Poddjuntan snackar livsstil tillsammans. Vi saknar dock Michan och Milomir tar bilden på oss ! Vi sitter och planerar en intervju vi ska ha i podden där vi får besök av inga mindre än killarna bakom SPÖKPODDEN!! (lyssna på dem är, klick) Mer om detta kommer under veckan, så håll utkik! 

Veckans outfit

Jag fick ju feeling och tog på mig en röd kappa. Under den hade jag denna fina sidenjacka och en skjorta. Jag fortsätter på färgtemat en bit in på hösten 🙂

Veckans godaste

Jag har för första gången i livet (i alla fall vad jag kan minnas) gjort hemmagjorda maränger! Så stolt en kan bli asså. Det var inte alls svårt men den första plåten blev sega, men den andra vart frasiga. Vet inte riktigt varför, men det var roligt att testa i alla fall. Sjukt onyttigt dock för jag hade säkert i ett kilo socker. Men gott var det och alla 100 st är redan slut. Haha nej då det är det inte!

Veckans jobb

Veckans arbete får bli fokus på Corestyrka Sverige, mitt träningsföretag. Jag har köpt in nya yogamattor till studion och det är så snygga och sköna tycker jag. Dessutom så jag har tränat lite på egen hand i studion för att testa lite nya övningar som jag vill ha på passen. Älskar att jag bara kan ta mig ner när jag känner att det passar och börja ”leka” lite med kroppen.

 

Nu är det söndag kväll och jag sitter i soffan och skriver inlägget. Nu ska jag ta en stund och kolla på en serie på Netflix innan det är dag att sova. Jag har fastnat för Shooter, så bra! Imorgon tar jag tåget till Stockholm då jag ska på en konferens, det ska bli kul!

Kram / G

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras