VECKANS LISTA

VECKANS MÅENDE

Bra! Inget Corona än så länge! Jag hade en super härlig helg med bra träning, PT pass, handlade mat inför veckan med mina föräldrar, chillat med Milomir och kollat på en bra film på söndagskvällen.

 

VECKANS BÄSTA

Äntligen fixade jag burret. Jag var så trätt på mitt hår så jag längtade verkligen till att träffa min frisör! Jag hade en riktig monsterutväxt i håret och det var nästan i 3 olika färger. Som du ser på bilden hade jag en ombre med utväxt. Så osnyggt alltså. Men titta på vad snyggt det blev. Ville gå mot mer ljust är mörk detta gång.

 

VECKANS GODASTE MÅLTID

Förra veckans absolut godaste var denna feta pizza på Mocca Deli! Lätt stans godaste glutenfria pizza enligt mig. Sanaz och jag tog en AW på fredagen efter jobbet och det var så välbehövligt för oss båda. Att ungås, snacka och äga god mat. Jag tog en cappuccino först eftersom jag inte dricker alkohol vanligtvis pga min mage. Sen blev det en pizza med salami och efter det en islatte! Men jag lagade även en sjukt god quinoa pasta hemma under helgen med stora skruvar, sen blev det kycklingtärningar med sås på Philadelphia och Cream fresh. Super gott!

VECKANS TRÄNING

Fortsätter med att lägga min största träning på just styrketräning. Denna vecka har jag kört igenom hela kroppen. Så här delar jag in passen:

Ben / Axlar / Bröst och armar / Ben och rumpa / Rygg / Mage

Sem kör jag så kort PILATES 3 pass / vecka. Nästa vecka ska jag byta ut ett styrkepass mot ett Crossfit pass är planen. Det känns bra, jag känner mig mycket starkare efter att har gymmat en del nu. Tränar du olika i perioder med för att få variation?

 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras