Måndagens CrossFit

Igår tränade vi CrossFit. Det var tufft kan jag lova efter två veckors uppehåll på grund av arbetsresa och semester, men det är bara att hoppa rakt in. Här kommer lite ”in action” bilder från passet.

Igår tränade vi CrossFit. Det var tufft kan jag lova efter två veckors uppehåll på grund av arbetsresa och semester, men det är bara att hoppa rakt in. Här kommer lite ”in action” bilder från passet.

Alexander och Sia visar övningar och förklarar på ett pedagogiskt sätt hur övningarna ska utföras. På passen är vi många som har lång efterenhet och kunskap av träning men även de nsom är helt nybörjare inom området.

Vi körde tre olika upplägg igår och inför varje nytt upplägg ges en bra genomgång av övningar och hur man kan tänka upplägg under träningen. För digsom inte provat CrossFit ännu – gör det! Du kanske gillar det? Vi körde bland annat boxjump, knäböj med boll, skivstängsövningar, hänga i hinderbanan, löpning och handstående.

Jag var helt slut efter passet, såpass att jag till och med fick kramp i vaden i natt. Snacka om uttorkad och inte tränat på länge. Nu är det bara att komma tillbaka, bli ännu starkare och ännu smidigare!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras