Dagens Crossfit pass – Nicole

Dagens crossfit pass hette Nicole. Första var en pulshöjande Metcon där du ska göra så många pull-ups du kan, när du tappar greppet och hoppar ner springer du 400 meter. Detta gör du non stop i 20 minuter. 

Dagens crossfit pass hette Nicole. Första var en pulshöjande Metcon där du ska göra så många pull-ups du kan, när du tappar greppet och hoppar ner springer du 400 meter. Detta gör du non stop i 20 minuter. 

Andra delen var en bonusrunda är du ska göra 8 reps av en enarmsrodd och därefter få farmer walk med två tunga kettlebells i 60 sekunder. Detta ska du upprepa i 5 set. Jag utmanade mig själv idag genom att ta två st 32 kg vikter att bära på, så jag var uppe i totalt 64 kg.

Jag kan lova dig att jag var helt slut i mitt grepp och i armarna efter att ha hängt i stången under pull-upsen och sen ska man göra den här övningen med. Kommer inte kunna fixa frillan i morgon då jag säkert inte kommer få up armarna..

Här har vi vårt lilla Crossfit gäng från kvällens pass. Fredagsfys- och mys i ett! Riktigt bra pass av Mattias som du ser längst bak i bilden. Ha en fin fredagskväll nu!  

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras