HIIP – Högintensiv Intervall Pilates

Inlägget innehåller reklam för mitt egna företag Corestyrka Sverige. 

Vi har ett nytt koncept i Corestyrka Pilates Studion!

Igår hade vi första klassen där medlemmarna kunde boka in sig för en HIIP klass. HIIP står alltså för Högintensiv Intervall Pilates. Du är säkert bekant med HIIT – högintensiv intervallträning sedan tidigare. Här har jag bara anammat det och slagit ihop det med mina pilates klasser. Så jag och min ideella instruktör My har suttit ihop egna pass, vilket vi alltid gör till studion. Vi har testat dem flera gånger och skruvat på övningar och tider och intensiteter. Till vi nu har hela 5 månaders klasser klara!

 

 

Under klassen igår gick det väldigt bra. Det är så skönt att vi kunde vara med båda två som instruktörer då jag faktiskt inte kan utföra passet själv på grund av kulan på magen. Men då kunde My visa övningarna och jag prata. Perfekt ju!

Nu har vi en till HIIP klass under veckan sen kär vi 1 gång i veckan framöver. Resten av passen är våra klassiska Pilates klasser. Vi har så många och så bra planer framöver men nu väntar vi bara på att restriktionerna ska släppa.

 

Du vet väll att du även kan träna med mig online på www.corestyrka.se Där har du både en 8 veckors grundkurs i Pilates för bara 295 kr! Perfekt att börja med att träna hemma ♥

 

Ps: Följ mig gärna på instagram på Gianna Stevanovic 

 

 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras